Marknadsföring som märks

Våra projekt: Från vision till verklighet

Design som gör skillnad: Upptäck hur vår unika designapproach har lyft våra kunders varumärken och engagerat deras målgrupper. Intresserad? Anmäl ditt intresse nedan.

kundcase

CROSSFIT PRESTANDA

För Crossfit Prestanda tog vi oss an utmaningen att utveckla en modern och komplett webbplats som inte bara matchar deras vision perfekt, utan också speglar dynamiken och energin i Crossfit-communityt.

Genom att integrera enkel navigering och responsiv design säkerställde vi att webbplatsen fungerar sömlöst på alla enheter, från smartphones till desktop.

Vi lyfte också fram Crossfit Prestandas unika erbjudanden och framgångssagor genom engagerande innehåll och visuellt tilltalande layouter, vilket stärker varumärkets närvaro online och lockar till sig en bredare publik.

Working with this management agency was a game changer for our business. Their expertise and strategic approach helped us achieve unprecedented growth.

Viktor Långsved
Delägare
Crossfit Prestanda Logo
Crossfit Prestanda case

OTTOPeg

För Ottopeg tog vi oss an projektet att designa och bygga en komplett webbutik som inte bara skulle vara estetiskt tilltalande utan också funktionell och användarvänlig. Vårt team arbetade nära tillsammans med Ottopegs ledning för att förstå deras specifika behov och mål för e-handelsplattformen.

I den första fasen av projektet fokuserade vi på designaspekten, där vi strävade efter att skapa en visuell identitet som speglar Ottopegs varumärkesvärden och tilltalar deras målgrupp. Vi valde en modern och minimalistisk design som underlättar navigering och gör det enkelt för kunder att hitta vad de söker.

Utvecklingsfasen innebar att bygga webbplatsens bakomliggande struktur och integrera alla nödvändiga funktioner för en sömlös shoppingupplevelse. En av huvudpunkterna var att implementera en smidig betalningsintegration som stöder flera betalningsmetoder, vilket gör det enkelt och säkert för kunder att genomföra köp online.

Vi såg även till att webbutiken var optimerad för sökmotorer (SEO) för att öka synligheten och locka mer trafik till webbplatsen. Genom att använda responsiv design garanterade vi att webbutiken fungerar felfritt på en mängd olika enheter, från mobiltelefoner till surfplattor och datorer, vilket ger en enhetlig användarupplevelse oavsett plattform.

Working with this management agency was a game changer for our business. Their expertise and strategic approach helped us achieve unprecedented growth.

Sofie Persson
Ägare / Matte
OTTOPeg-logo
Ottopeg case
Vi har även tagit fram många egna produkter. Som Testjakt, Testy, Verktygexperten.se med flera!

Kontakt

Om du planerar att lansera en ny webbplats eller vill förbättra sökbarheten för din nuvarande sida, är vi här för att hjälpa till. Vårt team är specialiserat på att skapa skräddarsydda webblösningar och effektiva SEO-strategier som matchar just dina behov. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning.

Maila eller ring oss för mer info!

Phone
Telefon
+46 (70) 3767482

KOSTNADSFRI OFFERT

Hur kan vi hjälpa er? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast möjligt!